Lär dig läsa din motståndare

Är du en hejare på poker eller andra spel där du möter andra spelare? Men har du börjat tröttna på att du aldrig vinner? Då har du kommit till rätt guide. Här tipsar vi dig om vad du kan tänka lite extra på nästa gång du möter någon eller några andra. Det kan göra underverk för ditt spelande och du kan enkelt stå som vinnare. Med den här guiden vet du hur du ska tänka nästa gång för att ha ännu fler chanser till vinst. Fortsätt att läsa och lycka till vid din nästa match.

Knep för att veta vad de andra tänker

Poker och andra casinospel, där du möter motståndare, är en slags sport där psykologin är en viktig del. Det handlar om att veta vad man själv ska göra men desto viktigare är det att veta vad din motståndare härnäst ska hitta på. På det sättet kan du räkna ut i förväg vad som möjligtvis kan ske, och du är beredd att agera för att inte förlora. Det är helt lagligt att räkna ut vad motståndarna ska göra, och visste du att de mest framgångsrika spelarna har stenkoll på läget? Så fortsätt att läsa några råd för att bli en bättre spelare.

Håll koll på händer

Var uppmärksam på vad motståndarna gör med händerna. Det kan tyda på nervositet och betyder att de har dåliga kort. Ett exempel är att de pillar med händerna i håret eller trummar med fingrarna på bordet.

Avvaktande spelbeteende

Om en spelare väntar med att göra en insats och tar lång tid för att tänka kan du räkna med att spelaren har en bra hand. Motståndaren vill då tänka till hur den kan få ut det mesta. När en spelare kollar snabbt efter en bet betyder det att de oftast har dåliga kort.

Klädval

Kolla på motståndarnas klädval och ta reda på deras personlighet och därmed deras spelsätt. En person med färgglada kläder kan ta fler risker medan en person med mörka färger är mer försiktig. Om en motståndare ser avslappnad ut, exempelvis att den sätter sig bakåtlutad i stolen eller att den lutar sig framåt med armbågarna i bordet, så kan det betyda att de har bra kort.

Fördelarna med att ha bättre koll

Som du ser handlar det om rätt så enkla saker att tänka lite extra på. Enkla saker som i slutändan kan göra dig till vinnare. Testa dessa knep vid din nästa match. Läs dina motståndare och dra de bästa dragen själv, och sluta upp med att chansa och förlora. Där du har bäst koll på dina motståndare är alltså när du spela livepoker, på ett riktigt ställe. Där du har de andra spelarna framför dig. På internet är det tyvärr lite komplicerat att veta vad motståndarna har i sikte eller veta vad för ansiktsuttryck de har.