No deposit bonus

Att använda en no deposit bonus är alltid trevligt och det är en bonus som många spelare är ute efter att få. En no deposit bonus kan ha olika regler så kolla med ditt spelbolag om vilka regler som gäller för just din no deposit bonus. En no deposit bonus kan ha omsättningskrav – det vill säga att du måste omsätta den x antal gånger. Några andra är faktiskt helt omsättningsfria men kräver att du gör en insättning på x antal kronor innan du kan göra ett uttag. Det är ytterst ovanligt att man kan göra ett uttag direkt med vinsterna från en no deposit bonus. Ett undantag är dock om du är en VIP-spelare hos något bolag – då är det inte alls ovanligt med omsättningsfri no deposit bonus.

Hur får man tag på en no deposit bonus?

Vanligast är att du får en sådan när du blir kund hos ett casino eller spelbolag under en kampanj. Ett annat sätt är att vara en trogen kund hos ett bolag där man får lojalitetsbonus. Då är det vanligt att man får no deposit bonus och oftast är det låga omsättningskrav på dem, och vissa har kravet att du behöver lira din bonus en gång innan du kan ta ut pengar. Ett så kallat omsättningskrav på 1x.

Hur fungerar en no deposit bonus?

Dessa bonusar har oftast omsättningskrav eller liknande så om du vinner pengar på din bonus så försök inte göra ett uttag på dessa pengar direkt efter vinst – då kan din bonus bli förlorad för att du bryter mot någon regel. En vanlig regel är att du måste omsätta den några gånger innan du kan göra ett uttag. En annan vanlig regel är att det både är omsättningskrav samt att du måste ha gjort en insättning innan du kan göra ett uttag med vinsten från din no deposit bonus. Viktigt är att läsa på om reglerna angående bonusar och även fråga kundtjänst om något är oklart. Ett misstag många nybörjare gör är att försöka spela en progressiv jackpott med en bonus – det resulterar väldigt ofta i en avbruten bonus.