Peek A Boo

Peek A Boo släpptes i Oktober 2015 och är en perfekt slot att spela runt halloween. Även om man spelar det under en annan tid på året så är det fortfarande en av de roligare videoslotarna som finns tillgänglig. Det finns även en auto-spin funktion med en mängd olika inställningar för hur många spins man vill ha så man kan till exempel välja att den ska sluta efter vissa spins eller vissa vinster och så vidare.

Peek A Boo är som en standardslot i och med att den har 5 hjul med 4 rader på varje hjul, men det är också där likheterna med andra slotar slutar. Peek A Boo har nämligen 40 vinstlinjer i standardspelet, och hela 1024 vinstvägar att vinna på när man kommer till bonusdelen av spelet. Det i kombination med den retro-ghostbusters-känslan man får av att spela gör det till en unik slot.

Design

Peek-A-Boo är utvecklad av Microgaming, som har utvecklat en mängd andra slotar i liknande stil. De har helt klart lärt sig hur man gör en bra slot från tidigare erfarenheter. Det som gör Peek A Boo unikt är att det är designat med fokus på skoj och söta spöken, vilket gör det roligare att spela när det är visuellt underhållande.

Symbolerna som har högst värde är spökena som finns i färgerna blå, rosa, grön och gul. Det finns även en mängd olika godissymboler som ger mindre vinster. Peek-A-Boo -symbolerna är wilds och kan alltså ersätta alla andra symboler men de kan även ge en vinst om man får 5 Peek-A-Boo-symboler på en payline.

Bonusar

Spökmätaren - Man kan få ett litet barn bland symbolerna på det tredje hjulet som skjuter spöken, man ser hur många spöken barnet har skjutit på en mätare som sitter till höger om sloten. När det har skjutit 10 spöken flyttas man till free spin-läget där det finns hela 1024 vägar att vinna. Istället för att försöka få scattersymboler så är målet att pojken ska skjuta så många spöken som han kan för att man ska få så höga vinster som möjligt.

Freespins - När man är i free spins-läget byts bakgrundsfärgen ut till lila och musiken blir mer intensiv. Om man får en vinst på de första 3- eller 4 hjulen så får man automatiskt en re-spin på de hjul man saknar vinst på för att öka vinstchanserna. Så det är i free spins-läget som man verkligen får chansen att dra in stora pengar.

Det är helt klart en slot som är gjord för att vem som helst ska kunna spela och ha kul, oavsett om man spelar på slots ofta eller inte.